Спортен клуб по бойни изкуства “Скорпион” с открит урок днес в Панорама мол Плевен

25.05.2019 7:50

Днес, 25 май, от 12 часа в Панорама мол гостува Спортен клуб по бойни изкуства “Скорпион” с открит урок на детската и юношеска школа по кикбокс. Ценни практически съвети, лично от професионален треньор по бокс, ще получат децата, проявяващи интерес към този вид спорт, а родителите ще имат възможност за персонална консултация за ползата от бокса при децата, както и да получат насоки за бъдещи редовни занимания.
Спортен клуб по бойни изкуства “Скорпион” е основан през 1993 г. с картотекирани, през годините, над 1500 трениращи деца, юноши мъже и жени. В момента в клуба има 70 трениращи, от които 28 са състезатели деца, юноши младша възраст и юноши старша възраст, мъже и жени.
За дейността си през последните петнадесет години Спортен клуб по бойни изкуства “Скорпион” е допринесъл значително за развитието на дисциплината кикбокс в гр. Плевен, като неговите състезатели бележат успехи на републиканско и световно ниво. Тренировките се водят от професионално квалифицирани треньори, завършили курс към Националната спортна академия.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: