Андрей Новаков в Плевен: Доходите и пенсиите се увеличават не с обещания, а с производство и с работа

21.05.2019 13:19

„Доходите и пенсиите се увеличават не с обещания, а само с производство и с работа. През последните 10 дена, всеки ден се открива някакъв завод, някаква фабрика в България”, каза на срещата си с работниците в плевенска фирма кандидатът за евродепутат Андрей Новаков.  Той даде като добър пример с Враца, където за 4 години местно самоуправление на ГЕРБ са открити 3 завода с 1000 нови работни места. „Стартовите заплати са високи. Съседните фирми, за да не си изпуснат хората вдигат възнагражденията. Аз вярвам, че това е единственият начин, с такава конкуренция, да се оправят заплатите, затова давам примери с градове, които са близо до Плевен, а не ви говоря за нещо далечно.”, коментира Андрей Новаков.

Хората настояват за единна позиция на българските евродепутати що се касае до защита на националните интереси. „Бяхме против пакет „Мобилност” и той не мина. Бяхме за това България да си увеличи финансирането след 2020 – увеличи го. Това са неща, които се случват и са факт”, каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков.

„Този млад мъж доказа, че може и ефективно отстоява интересите на България”, каза областният координатор на ГЕРБ и народен представител Владислав Николов. Той припомни за защитата на транспортния и превозвачески бранш от страна на Новаков, за ясната и категорична позиция на ГЕРБ-ЕНП по тази тема и недопускането на пакета „Мобилност”. Николов призова хората да гласуват с номер 12 в бюлетината, защото единствено такива млади, компетентни и авторитетни хора, могат реално да постигат най-доброто за България в Европа.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: