Отлични отзиви от „Евертън“ за юноша на „Спартак 1919“ (Плевен)

20.05.2019 7:56

Юношата на ФК „Спартак 1919“ (Плевен) Красимир Иванов бе поканен на едноседмичен престой в школата на „Евертън“ през изминалата седмица. Десятката на „Гладиаторите“ тренира цяла седмица с клуба от Ливърпул, като по време на престоя си нямаше мачове, в които да се изяви българинът. Отзивите от него са добри, а още няколко клуба от различни страни проявиха интерес към Красимир по време на визитата.

„Красимир е един от най-изявените таланти не само в нашата школа, но и в страната. Интерес към него има от много клубове, но най-важното на този етап е да проверим състоянието му спрямо топ играчите в тази възраст на европейско ниво. Неофициално, като обратна връзка от Евертън, отзивите за изявите му са добри, но това не означава, че със сигурност ще продължи развитието си там. Нашата цел е да намерим най-подходящото място за него, където той да пасне най-добре и да се чувства най-добре.
Гордеем се много с него. Неговото желание за развитие и възможността да се развива оптимално при нас, ни карат да вярваме, че ще успее да реализира потенциала си на по-високо ниво“, коментира Радостин Александров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: