Своя звезден бал имаха абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско

15.05.2019 16:44

Звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение от Плевен и областта се проведе в Парк хотел „Кайлъка“ Плевен. 37 момичета и момчета получиха незабравим празник с участието на много певци, сред които и Наско Ментата. Специални подаръци получиха зрелостниците, както и Мис и Мистър „Звезден бал“.

Инициативата се организира за пета поредна година от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на плевенския депутат Владислав Николов. Събитието беше уважено и от много официални гости, които го подкрепиха със средства. Сред гостите бяха народният представител Владислав Николов благодетелят Стоян Томов – собственик на култовия клуб в Плевен „ANACONDA“, общинските съветници от Плевен г-жа Петя Василева, Владислав Монов и Христослав Михайлов и много дарители.

„Благодарим сърдечно за подкрепата на всички дарители, сред които Балистик Плевен, Зайо Байо, Бохемия екипуато, официален представител на SKODA за Плевен и много други хора с големи сърца, както и на Парк хотел „Кайлъка“ за любезното гостоприемство и чудесна кухня. Без Вашата подкрепа нямаше да има толкова много радост и усмивки!“, споделя председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: