Тържествено бе открит нов клуб на БСП в Долни Дъбник

14.05.2019 8:27

Нов клуб на БСП в Долни Дъбник бе открит на 13-ти май. Лентата на новата придобивка за социалистите от община Долни Дъбник прерязаха кандидатът за депутат в Европейския парламент от „БСП за България“ Петър Витанов и народните представители от Левицата от 15 МИР Плевен Стефан Бурджев и Васил Антонов.


„Посвещаваме това събитие на предстоящите избори за членове на Европейския парламент. Имаме амбицията да спечелим тези избори и БСП да бъде първа политическа сила в община Долни Дъбник.“, заяви в словото си при откриването на клуба председателят на общинската организация на БСП в Долни Дъбник Маргарита Стойчева, като благодари за съдействието и помощта на депутата Стефан Бурджев.


От името на социалистите и симпатизантите на партията в общината Стойчева се обърна с препоръки към бъдещия евродепутат Петър Витанов:
„Ние считаме, че Европейският съюз има нужда от промяна и сме убедени, че заедно с Вашите колеги социалисти и социалдемократи, ще работите за нов модел на управление.
За 12 години рухнаха много илюзии и надежди за българския народ. Нашата държава е една от най-слабите в Европийския съюз, с висока степен на бедност и с висок процент на корупция. Искаме справедливост, но не в далечно бъдеще, а сега – за да я има България, и за да ги има и да живеят по-добре нашите деца и внуци. Това каза още в словото си Маргарита Стойчева. И още:
„Макар че изборите са европейски по съдържание, за нас те имат голямо национално значение. Нека заедно да променим нещата като гласуваме с № 18 в интегралната бюлетина на Европейските избори!“


Местната организация на БСП в Долни Дъбник е в подем и готова с нова енергия и здрава работа за ново развитие и перспективи пред общината. Това коментира народният представител от 15 МИР Плевен Стефан Бурджев. Според неговата оценка, общинската организация на БСП в Долни Дъбник е най-силната и добре организирана партийна организация в общината.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: