Кандидатът за евродепутат Ангел Джамбазки се срещна с превозвачи в Плевен

14.05.2019 17:01

И тримата български евродепутати, които отсъстваха при опита за отлагане на пакета „Макрон“, не мислеха, че разликата е толкова малка, смятайки, че ще загубим с много и от техните гласове не зависи нищо. Това каза на среща с превозвачи в Плевен кандидатът за евродепутат от ВМРО – БНД Ангел Джамбазки. Заедно с него в срещата участва и депутатът д-р Калин Поповски. Пред представителите от бранша Джамбазки припомни, че дотук на първо четене са приети трите документа от пакета „Мобилност“, но не е даден мандат за преговори. „Накрая се опитаха да направят всичко възможно да го пробутат в нарушение на правилата само и само да има нещо прието. И ако не бяха тримата наши евродепутати, които не се явиха в пленарна зала, бяхме докарали гласуването до отпадането на пакета от дневния ред на Европарламента, тъй като лично аз бях докарал англичани и германци да ни подкрепят, посочи Джамбазки.

Ангел Джамбазки сподели пред плевенските превозвачи, че пред следващия Европарламент има три варианта – да гласува приетото до момента в пълната цялост, което за България е катастрофалният вариант, да гласува преработен вариант или да не гласува нищо, като по думите и трите са еднакво възможни. „До този момент нямахме човек в Комисията по транспорт и ако получа вашата подкрепа, ще поискам от моята група да имаме член там. За съжаление, всичко това не е от вчера, а върви от много по-отдавна, но за жалост никой не е чел – както всъщност се случи с Пакта за миграция, и с Истанбулската конвенция. Повечето разсъждават, че щом нещо идва от Запад, значи е добро, гласувайки го без дори да го погледнат, като за мен това е подмазваческа работа и липса на самочувствие“, категоричен бе водачът на листата на ВМРО – БНД. Той заяви, че има ли България място в транспортната комисия, ще има повече възможности нашите евродепутати да бъдат по-активни и да вкарват предложения за промени.

По време на визитата си в Плевен Ангел Джамбазки посети шивашката фирма „Плевен 99“, където разговаря с ръководството и служителите, а също така се срещна с плевенчани пред шатрата на ВМРО – БНД.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: