37 абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен със „звезден бал“ тази вечер

13.05.2019 7:05

За пета поредна година ще се проведе „Звезден бал“ за абитуриенти от област Плевен с нисък социален статус, организиран от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител Владислав Николов.

Днес в парк хотел „Кайлъка“ за 37 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа, Пордим, Никопол и Белене ще се проведе празничната бална вечер, в която ще вземат участие младият рап изпълнител от Пловдив YMS Илиян, талантливите ученици от танцов състав „Северняче“ при СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим с хореограф Биляна Денева, Трифон Трифонов и Шаная Щерева от „Trifonov Dance Academy“, Наско – Ментата и др.. По време на празничната вечер ще се проведе и конкурс за Мис и Мистър „Звезден бал“, като са подготвени и подаръци за всеки абитуриент.

Тази година абитуриентите ще бъдат возени с автомобилите на SKODA с официален представител „Бохемия Екипауто“ град Плевен. Вкусни продукти и на дългогодишния партньор на инициативата „Зайо Байо“ ще има по време на целия престой на абитуриентите в парк хотел „Кайлъка“. Специална украса по повод петата годишнината от провеждането на инициативата ще направи парти агенция „Викторио Ленд“ град София.

По време на престоя на абитуриентите е предвидено преди празничната бална вечер да ползват спа пакет /басейн, сауна, фитнес и др./, като за официалната вечер в следобедните часове специалисти ще се погрижат за прическите и поставяне на грим на желаещите абитуриенти.

„Благодаря на всички хора, които направиха възможно провеждането на „Звезен бал“ и се включиха в осигуряването на празнични тоалети и обувки за зрелостниците. През всичките пет години с добротата на много хора успяхме да осигурим рокли, костюми и обувки на 219 абитуриенти от Плевен и областта. Надявам се да успеем да подарим един незабравим спомен на завършващите средно образование“, каза Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: