Частна детска градина „Първите седем“ предлага арт занимания за деца от различни възрастови групи

13.05.2019 9:04

Арт заниманията развиват въображението и творческите способности на децата. Посредством палитра от цветове и различни техники и похвати, те изразяват себе си, своите чувства и фантазии по един необикновен начин. Заниманията са разделени по възрастови групи за деца от 4 до 7 години и от 8 до 12 години.


Всеки час е различен и тематичен, което предизвиква особен интерес. Децата правят забавни оригами, моделират с пластелин, апликират, оцветяват, рисуват и използват различни и безвредни материали. Това провокира тяхната сръчност и креативност, а крайният резултат винаги носи удовлетворение и наслада от собствената творба.
Целта на арт заниманията е да запознаем децата с цветовете (топли и студени), цветовите гами, изграждането на различни форми, стиловете и направленията в изобразителното изкуство.


Продължителността на всяко занимание е 50 минути, а материалите са предварително подсигурени, така че всеки да твори на воля.
Цена за едно посещение – 12лв. Пакет за четири посещения – 40лв.
Водещ на групата е Ива Стойкова. Необходимо е предварително записване на 0884 31 54 52.


ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА „ПЪРВИТЕ СЕДЕМ“ се намира на ул. Цар Борис III №65 в Плевен. Можете да се свържете с нас и на e-mail: [email protected]!

снички: ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА „ПЪРВИТЕ СЕДЕМ“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: