Учители от Плевен представиха добри практики в детски градини на национален форум

12.05.2019 8:52

Национала конференция „Приобщаващи образователни практики в училище и детска градина 2019“ се проведе вчера в Пловдив. На форума за първи път бяха допуснати представители от детски градини. Организатор на събитието беше Център за приобщаващо образование в рамките на кампанията „ДНИ НА ПРИОБЩАВАНЕТО 2019“, който покани педагози специалисти от страната да разкажат за своите успехи.

За участие бяха подадени над 70 практики. Сред избраните бяха и учители от ДГ“Щастливо детство“ – Плевен и РЦПППО – гр. Плевен. Милена Стефанова и Валя Иванова презентираха своята практика и работа по вътрешен проект „Азбука на оцеляването“, а Грета Христова и Ралица Георгиева – ресурсен учител в РЦПППО – Плевен представиха екипната си работа по проект „Играем и учим заедно“.
Целта на този престижен форум е да отвори пространство за споделяне на успешен опит от детската градина до гимназиалмия етап на образованието.
Поздравителен адрес от МОН, прочете Татяна Предова, държавен експерт в Дирекция „Приобщаващо образование „и Ива Бонева, изпълнителен директор на ЦПО.
Снимки: личен архив
#тагове:

НАЙ-НОВИ: