Петя Василева, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен: Активността на евроизборите на 26 май и убедителната победа на ГЕРБ ще покаже, че пулсът на Европа може да бие и с български ритми

12.05.2019 8:08

„Така, както пазим традициите и обичаите живи, така трябва да продължим по единствения правилен път – път на европейско развития. Така както се грижим за дома и семейството си, така трябва да останем  в голямото европейско семейство. Затова на 26 май нека Европа чуе волята на българския народ с номер 12”, каза при откриването на празника „България в Европа” Петя Василева, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен. На тържеството, организирано от ГЕРБ, присъстваха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева, председателят на Общинския съвет в Плевен Мартин Митев, общински съветници, членове и симпатизанти на партията, много граждани и гости на Плевен.

„Традициите са наследството българско. Те са онази забележителна идентичност, която ни отличава в Европа и пред света и която респектира всеки, докоснал се до нея! България доказа, че може да бъде диалогична, да изпраща силни послания към Европа, да бъде лидер на Балканите! Българското европредседателство показа ясно, че пулсът на Европа може да бие и с български ритми! Нека запазим добрите позиции на страната ни, постигнати от господин Борисов и нашите евродепутати и изпратим в новия състав на европарламента повече достойни наши представители!”, категорична бе Петя Василева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: