Двама от „Спартак 1919“ (Плевен) с 3 гола за „Нотингам Форест“

11.05.2019 15:07

Теодор Георгиев и Станислав Петков завършиха по отличен начин пробния си период в Нотингам. Теодор Георгиев отбеляза 2 гола и направи 2 асистенции като едната от тях бе за Станислав Петков. Съперник на Форест бе сборен отбор от подбрани играчи от Австралия, които не успяха да отговорят на стандарта на Форест и загубиха.

Първото попадение на Теодор падна през първата част, когато с мощен удар извън наказателното поле порази вратата на австралийците. Малко след това пусна пас с който разряза отбраната на съперника и изведе свой съотборник сам срещу вратаря, който не сбърка. През втората част Станислав се включи в игра и не след дълго също се поздрави с гол, а асистенция за попадението му направи съотборника му в „Спартак 1919“ – Теодор Георгиев. Станислав бе отлично изведен и с едно докосване насочи неспасяемо топката в долния ляв ъгъл на вратата. Минути преди края Теодор направи трик с който събра аплодисментите на зрителите, а с триковото си отиграване изведе свой играч в предни позиции. В същата атака Теодор се озова в наказателното поле, с лекота прехвърли защитник на съперника и с прецизен удар прехвърли вратаря, бележейки в далечния ъгъл.

Двамата българи са отлично приети от своите съотборници, като „Гладиаторите“ заслужиха уважението си със силното представяне през седмицата. Двамата летят обратно за България утре, заедно с Директора на школата, Радостин Александров и ще се присъединят към отбора си за мача от Елитната Група до 15 г. срещу Септември

#тагове:

НАЙ-НОВИ: