Среща-дискусия с д-р Милен Врабевски ще се проведе днес в Плевен

08.05.2019 8:53

Среща-дискусия „Психология на успеха“ с д-р Милен Врабевски ще се проведе в Плевен. Тя е организирана от неправителствената организация „Рицари без броня“ и ще се състои в зала „Плевен“ на Областна администрация от 18 часа днес, 8 май.

Д-р Милен Врабевски е собственик на Compac Medical и председател на фондация „Българска памет“. Притежател е на почетния приз „Апостол на българщината“, който се присъжда на личности с особени заслуги за съхранениетo и развитието на българската историческа и културна памет и опазване на националната ни идентичност. Д-р Врабевски е първият носител на званието „Будител на годината“. Избран от публиката заради активната му работа за утвърждаване на националното чувство сред най-младите, борбата с демографската криза, реинтеграцията на българите от диаспората и за социализацията на културно-историческото ни наследство. Д-р Врабевски е един от най-успешните български иноватори, предприемачи и лидери на мнение в наши дни, воден от мотото, че най-добрият начин да предскажеш бъдещото е да го създадеш сам. Той е собственик и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа, Comac Medicalи основател на Фондация „Българска памет“.
Д-р Врабевски постави България на картата на „Хоризонт 2020“ със своя свръхиновативен проект, който получи Печат за високи постижения (Seal of Excellence)от Европейската комисия, нареждайки компанията му сред „Шампионите на растежа“ в Европа. Министерството на образованието и науката връчи награда „Питагор“ на Comac Medical за най-голям обем инвестиции в сферата на научните изследвания. През 2018 г. д-р Врабевски бе поканен и като основен лектор на Срещата на министрите на ЕС.
Д-р Милен Врабевски е член на Глобалната инициатива на Бил Клинтън и е лауреат на престижната награда „Европейски гражданин на годината“. Фондацията му реализира инициативи за съхранение на българското културно и историческо наследство, подкрепя програми, свързани с иновации в образованието, кариерното развитие на младите хора, реинтеграцията на българската историческа диаспора и борбата с демографската криза в България.
Европейският гражданин на годината е стратегически инвеститор в системата на българското образование и притежава частна детска градина и иновативно училище, обявено за „Училище посланик на Европейския парламент“.
Д-р Милен Врабевски е композитор, музикален продуцент и благотворител, който притежава продуцентска къща и звукозаписни студиа –Intelligent Music. Той работи с едни от най-големите световни рок звезди по свои авторски музикални проекти.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: