Председателят на Общобългарски комитет „Васил Левски“ поздрави младите възрожденци от Левски

08.05.2019 12:09

Младите възрожденци от общинския клуб към Община Левски и ученически клуб към ПГССТ „ Н. Вапцаров“ гр. Левски участваха в Третата областна среща на младите възрожденци в град Плевен на 7 май. Председателят на общинския клуб Силвия Йорданова е представила възрожденските инициативи на клубовете на територията на община Левски пред участниците в срещата.


Сред тях са :почетен караул пред паметника на Апостола в град София на общински клуб, провеждането на традиционни социални дейности на клубовете в с. Асеновци с ръководител Петранка Стефанова, провеждането на здравни беседи от възрожденците в ПГССТ „ Н. Вапцаров“ гр. Левски с ръководител Мариета Михайлова, честването и отбелязването на важни за историята дати свързани с документи и книги заложени като дейност на клуба в СУ „Крум Попов“ гр. Левски и много други.
Васил Василев – Председател на Общобългарския комитет Васил Левски е поздравил за богата дейност възрожденците от Левски. След приключване на срещата учениците и техните ръководители са поднесли цветя пред паметника на Васил Левски в гр. Плевен и са посетили Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ ,съобщава Силвия Йорданова.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: