Галя Димитрова за цветовете и тенденциите при боядисването за 2019-та година

08.05.2019 9:00

Ако търсиш идея, как да промениш цвета на косата си и какви са най-актуалните прически за годината, ще се опитам да ти помогна с тази статия.


Като за начало, трябва да знаем, че най-красивият и модерен цвят е този, който е в пълен синхрон с цвета на кожата и очите ни. Това, към което трябва да се стремим, е здрава, лъскава, жива коса с цвят, който допълва и изразява нашата индивидулност, нежност и красота.
По правило платинено-бяло-русото и черното категорично подчертават състоянието на кожата на лицето.
Ако имате гладка и хубава кожа, няма от какво да се притеснявате, но ако имате чувствителна и проблемна кожа, или някои недостатъци по нея, които бихте искали да прикриете, забравете за тези два цвята. Много хора твърдят, че черното състарява. Това е само визуален ефект, който идва от това, че черният цвят подчертава състоянието на кожата ни.

Галя Димитрова: Какво трябва да знаем, ако решим да използваме къна?

Ние сме красиви, такива каквито сме, а палитрата с цветове за коса е толкова богата, че можем да изберем цвят, с който да галим очите. И така, най-забавният начин за смяна на имиджа и лесна трансформация е смяната на цвета на косата.
Актуалните цветове за 2019 год. предлагат богат избор, а тенденциите се движат към естествена визия и лесна поддръжка.
Актуалните цветове са:

– натурални, всички нюанси на кафе, шоколад, мед, злато, бебешко русо, сиво русо. За дамите, които обичат по игриви цветове – череша, черешово червено, от силно изразено до кафяво с оттенък череша(един от любимите ми цветове) .
– розово (антична роза), златисто-розово до перлено- виолетови отенъци.
– черното отново се завръща по-черно отвсякога. Блясък в тъмна нощ! Сиво до синьо черно, което го прави още по-дълбоко.


Това, което ни прави истински щастливи е, че в последните години се наложи тенденцията на игра с цветове. Вече не се ограничаваме с един цвят. Има много техники – балеаж, омбре, калифорнииски кичури, шатуш и др., които позволяват боядисване за всички вкусове. Кичури, частични, тънки и нежни или ветрило, отстъп от корена и постепенно известляване към дължините. Акценти около лицето. Ефекта на известляване от слънцето. Вкарване на друг цвят към основния. Всички тези варианти създават една прекрасна визия, лесна за поддръжка. Визуален обем, плътност, нежност, стил и елегантност в косите.

Галя Димитрова за цъфтящите краища и как да запазим дължината на косата си, без да се налага да я накъсяваме

И така, прекрасни дами, заложете на своя индивидуален стил и чар! Прическата е прекрасно допълнение към нашето „АЗ“ и винаги ни създава добро настроение в това лудо ежедневие.
Снимки: илюстрация
За контакти – гр. Плевен, ул. „Васил Левски“ 60
GSM – 088 456 6183
www.studio-gm.bg и фейсбук страница – https://www.facebook.com/STUDIOGMPLEVEN/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: