ОУ „Лазар Станев“ – Плевен бе домакин на интересна междуучилищна изява

03.05.2019 15:02

В навечерието на хубавия празник Гергьовден в ОУ „Лазар Станев“ – град Плевен се проведе интересна междуучилищна  изява на групите за извънкласни дейности от НУ „Единство“ и ОУ „Лазар Станев“. Презентациите на групите показаха резултатите от извънкласните  дейности на станевци от групите: „Дигитално междучасие“, „В света на числата“, „Спортуваме и се забавляваме“, „Дигитална работилница“.

С танци показаха своите постижения малките танцьори от група „Нашенче“ и на групата по танци от НУ „Единство“.

Какичките и батковците от VІ и VІІ клас от ОУ „Лазар Станев поздравиха участниците в групите и двете  училищните ръководства с песни за доброто.

Най-вълнуващо за всички деца бе дербито по футбол между двата училищни отбора. Радостната атмосфера зареди с много позитивизъм и настроение всички ученици от двете училища, а техните учители – с удовлетворение от постигнатото. Станалата традиционна между училищна изява обогати училищния живот и скрепи още повече добрите отношения на приемственост между НУ“Единство“ и ОУ „Лазар Станев“, град Плевен. В края директорът на ОУ „Лазар Станев“ благодари на всички участници, пожела отлични резултати на предстоящите изпити на четвъртокласниците, и на всички – хубави и топли празнични дни!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: