Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев в Плевен: ГЕРБ ще продължи да работи за равен достъп до качествено здравеопазване в Европейския парламент

03.05.2019 14:51

„ГЕРБ работи и ще продължи да работи за равен достъп до качествено здравеопазване в Европейския парламент. Ще инвестираме в научната дейност по отношение на онкологичните заболявания, тъй като в почти всяко семейство в Европейския съюз има засегнат от тази коварна болест. Залагаме на превенцията и здравословния начин на живот”, каза кандидатът за евродепутат и втори в листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев по време на среща с работещите в ДКЦ и МБАЛ „Св. Панталеймон” в Плевен.

„Благодарение на инвестициите на правителството на ГЕРБ в здравеопазването България може да се похвали с изключително бърз достъп до качествена медицинска услуга, в сравнение с други европейски страни, като Испания и Белгия например. Плевен е пример за едно изключително високо европейско ниво на медицината и медицинската наука. Развитието трябва да продължи в същата посока, като се използват добрите европейски практики”, категоричен бе Андрей Ковачев.

На срещата управителите на двете лечебни заведения в Плевен д-р Елиза Георгиева и д-р Йордан Георгиев запознаха Андрей Ковачев с работата на двете здравни заведения, успехите и проблемите.
На срещата присъстваха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева, председателят на ОбС – Плевен Мартин Митев, общинският съветник Христослав Михайлов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: