С водосвет ГЕРБ и СДС откриха предизборната си кампания в Плевен

30.04.2019 17:17

С водосвет, отслужен в храм „Свети Николай“, ГЕРБ и СДС откриха днес предизборната си кампания в Плевен. На откриването присъстваха кандидатът за евродепутат д-р Андрей Ковачев, както и народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева, областният управител на област Плевен Мирослав Петров, председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, зам.-председателят на СДС д-р Марияна Лазарова, общинските лидери на ГЕРБ и СДС в Плевен Петя Василева и Пепо Петков, членове и симпатизанти на двете партии.

Ще водим една позитивна и толерантна кампания, обърната към конкретиката и към Европа, сподели кандидатът за евродепутат д-р Андрей Ковачев – втори в листата на ГЕРБ и СДС. Той отбеляза, че с помощта на европейската солидарност целта е да наваксаме нашето изоставане, като бъдат повишени доходите и социалните придобивки на българските граждани. Това са много важни теми, свързани със социалната и физическата сигурност – също така, с какво Европа може да допринесе, за да имаме сигурност и по нашите външни граници, да намалим рисковете от незаконното им преминаване, да продължат българските региони инфраструктурните проекти с европейски средства, да има перспектива пред младите хора да останат по родните си места, където да създадат своите семейства, каза д-р Ковачев. Той бе категоричен, че Европа е нашият дом и ние трябва да продължим с постоянство да отстояваме нашите интереси пред партньорите ни, за да може България да остане стабилна и просперираща държава.

Д-р Андрей Ковачев заяви, че на евроизборите ГЕРБ и СДС се явяват с най-добрата листа, като всички кандидати в нея притежават необходимия опит и експертиза в различни области. Убеден съм, че мнозинството от българските граждани няма да се подведат по агресивната и негативна кампания, която нашите опоненти, за съжаление, се опитват да използват и в крайна сметка ще имаме най-много членове на Европейския парламент от България, каза още кандидатът за евродепутат.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: