Очакваме да отпаднат всички обвинения срещу кмета на Червен бряг, заяви Найден Зеленогорски

25.04.2019 15:15

 

За съжаление предизборният отстрел на кметове започна. В този предизборен отстрел от страна на управляващите, влезе и кметът на Червен бряг. Това коментира днес пред журналисти в пресклуба на БТА зам.-председателят на Движение България на гражданите Найден Зеленогорски. Той добави, че от ДБГ вярват в невинността на отстранения кмет Данаил Вълов. Смятаме, че той се справя изключително и нашите очаквания са, че той ще бъде оневинен от българската съдебна власт, по начина по който отпаднаха всички обвинения срещу бившия кмет на Левски Георги Караджов, подчерта Зеленогорски.

Нито една от трите фирми, участвали в обществената поръчка за „Топъл обяд” в Червен бряг, не е обжалвала това, че процедурата е била прекратена. Как тогава Прокуратурата реши коя фирма е била ощетена, коментира казуса и Петко Петков, зам.-председател на младежкото движение в ДБГ и общински съветник в местния парламент на Червен бряг. Петков подчерта, че през мандата на Данаил Вълов в общината са реализирани значими проекти като през последните 15 години не е имало такова строителство и рехабилитация на пътища, изграден е нов общински пазар, жилищен блок в кв. „Победа”.

Тъжното е, че нашите опоненти се опитват да влезнат през задния вход в Общината, аз бих ги посъветвал да изчакат местните избори и тогава хората да преценят кой е по-достоен да управлява Червен бряг, заяви Петко Петков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: