Треньорът на „Спартак“ показа умения в Мача на звездите

22.04.2019 14:50

Треньорът на Спартак Александър Дяковски показа уменията си в стрелбата зад дъгата в Мача на звездите. Бившият гард на плевенчани се включи в конкурса по тройки в “Арена Шумен”, а победител в него стана Александър Груев от Академик Бултекс 99. Дяковски, който сред най-младите наставници в лигата и който преди да грабне треньорската дъска бе сред най-добрите стрелци по родните терени, запретна ръкавите на ризата си и грабна топката. Публиката в “Арена Шумен” и някои от състезателите пък си припомниха какъв играч са гледали.

Иначе, в Мача на звездите тимът, воден от Александър Дяковски, загуби от Зора с 99:105. Трима играчи на Спартак започнаха като титуляри за Златна Добруджа – Николай Върбанов, Константин Коев и Цветослав Острев. MVP на демонстративното събитие стана Ларон Смит от Ямбол след 24 точки и 9 борби за победителите.

Преди началото на срещата в Шумен три от легендите на Спартак – Хрисимир Димитров, Петър Петров и Мариян Костадинов получиха от президента на българската федерация по баскетбол Георги Глушков значки за приноса си към играта в региона.

Снимка: Мач на звездите/All Star Game

#тагове:

НАЙ-НОВИ: