Малчугани от ДГ „Трети март” гостуваха в библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски”- Плевен

16.04.2019 15:51

Деца от две подготвителни групи на ДГ „Трети март”- гр. Плевен и техните учителки Милена Йотова, Живка Якимова и Виктория Иванова посетиха библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски”- Плевен. Зам.директорът по учебната дейност Веселка Великова приветства малчуганите и ги запозна с наличните в библиотеката книги. Те пък от своя страна, споделиха кои са любимите им анимационни герои и книжки.

На срещата присъстваха и кл. ръководители на 4а и 4в клас Магдалена Иванова и Инна Георгиева, а деца от техните класове бяха подготвили и четоха прикаки на  по-малките. Домакинът на събитието, библиотекарят Ваня Иванова, не скри радостта от срещата си с малките бъдещи първокласници и ги запозна с факти от живота на училището и правилата за ползване на библиотеката.

Гостуването на децата от ДГ „Трети март” продължи с посещение в класовете на каките и батковците. Учителките Магдалена Иванова и Инна Георгиева бяха подготвили специални програми на своите гости, сред които фокуси и  песни.

Посещението на децата от „Трети март” затвърди традицията детски градини да гостуват на ОУ „Св. Климент Охридски” и то завърши с книжки-подарък за по-малките, връчени им от класните ръководители Инна Георгиева и Магдалена Иванова.

Снимки: ОУ „Св. Климент Охридски” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: