Ученици от Общоградското общежитие в Плевен подготвят великденско шоу с Иван Звездев

15.04.2019 15:40

Иван Звездев ще бъде гост на Великденско шоу – спектакъл, организирано от Общоградско средношколско общежитие Плевен, съобщи директора Веселка Лилова.

В аванс директорката сподели, че за тайните и вкусовете на българският козунак ще ни разкаже Иван Звездев по време на събитието, което ще се проведе на 18 април, четвъртък, от 12:00 часа пред сладкарница „Хензел и Гретел“, етаж 3 на Панорама мол Плевен. Благодаря за подкрепата на сладкарница „Хензел и Гретел“, както и на Панорама МОЛ за партньорството,казва Веселка Лилова.

По време на спектакъла три отбора ще покажат своите умения в декорирането, боядисването на яйца и приготвянето на вкусен козунак под зоркия поглед на много учители и специалният гост Иван Звездев. Приготвените козунаци и декорираните яйца ще бъдат дарени на ученици с нисък социален статус. Събитието е отворено за всички жители и гости на Плевен, като публиката ще има възможност чрез аплодисментите си да определи и най добрият отбор. За любителите на българската кухня всеки ще може да закупи книгата „150 любими рецепти“ на Иван Звездев лично с автограф.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: