Представяне на книга, изложба и концерти в културния афиш на Плевен за новата седмица

14.04.2019 12:06

Представяне на нова книга, изложба и концерти са включени в културния афиш на Плевен за новата седмица. Ето предстоящите събития:

В най-новото духовно средище на Плевен Арт център 3 – ТВОРИТЕЛНИЦА О`ПИСМЕНЕХЪ ще бъде представена изложба от пъстри акварели на художничката Ася Велизарова. Откриването е на 15 април, вторник, от 17,30 часа.

Представяне новата книга на Веселин Чернялски, организирано от Дружество  на  писателите – Плевен, е на 18 април /четвъртък/ от 16.30ч. в ХГ Колекция „Дарение Св. Русев”.

Отново на 18 април в Плевен ще бъде представен проекта за „Исторически парк“ – най-големия от вида си атракцион в света. Мястото е Артцентър – Плевен, начало 18 часа.

Катлийн Бекман /САЩ/ ще дирижира концерт на Плевенска филхармония, наречен „Шехерезада”. Той ще се състои на 19 април, петък, от 19 часа в зала „Катя Попова”. Концертмайстор ще е цигуларят Чавдар Вълков, Ангел Николов  – пиано.

Плевен ще е домакин на областния етап от VI Национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце”. Той ще се проведе на 20 април /събота/ от 10.00 ч. в зала „Катя Попова”.

Концерт на група Ellas /Момичетата/ и приятели ще се състои на 20 април /събота/ от 17.30 ч. в Арт център 3.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: