Млад мъж и дете на 2 годинки са загиналите при катастрофата на пътя Долни Дъбник – Искър

12.04.2019 16:15

Тежката катастрофа е станала днес към 13:15 часа на пътя град Долни Дъбник – град Искър. Ударили са се два автомобила „Фолксваген“ и „Хонда“, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен. На местопроизшествието незабавно са изпратени полицейски служители и автоексперт. Екип на РДБПЗН – Плевен е оказал съдействие за изваждане на пострадалите от огънатите ламарини.

При инцидента на място са загинали водачът на „Фолксваген“-а – 21-годишен и момиченце на 2 години, и двамата от град Искър.

Тяхната спътничка – 27-годишна, също от град Искър, е настанена за лечение в Плевенска болница в тежко здравословно състояние. В автомобил „Хонда“, са пътували две жени и момченце на 6 месеца, и тримата от село Галиче. След инцидента са транспортирани в ЦСМП – Плевен. 40-годишната водачка на автомобила има травми и фрактури, а другата пътничка – 21 годишна, е с леки наранявания. Момченцето има травми в областта на рамото. На място огледите продължават.

Променена е организацията на движението като моторните превозни средства се движат по маршрут Долни Дъбник, село Горни Дъбник през село Писарово за град Искър. Уведомена е прокуратурата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: