Нови успехи за учениците от ПГССТ „Никола Й. Вапцаров” – Левски

12.04.2019 9:54

Учениците от Професионалната гимназия по селско стопанство и транспорт „Н. Й. Вапцаров” – гр. Левски се представиха достойно на състезанията по професии, съобщават от гимназията.

Алина  Велкова е спечелила  второ място по модул„Растениевъдство” и се класира за Националното състезание в гр.Долни Дъбник , а Преслав Ангелов  – трето по модул „Животновъдство” в състезание проведено от 25 до 27 март в ПГСС „Проф. Иван Иванов” – гр. Долни Дъбник.

В Национално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” в Ловеч  са участвали Ангел Киров, Огнян Стефчов, Милен Сашев и Николай Северинов от 12 в клас. Те са се класирали на четвърто място, на три точки от третото място. На кормуването за най-добър водач на МПС Милен Сашев е заел  шесто място от девет отбора.

Учениците от икономическата паралелка на ПГССТ „Н.Й.Вапцаров” – Левски – Антоан Стефанов, Антонио Крумов и Анатоли Миленов са участвали  в поредното издание на Националното ученическо състезание по икономика организирано от СА„Димитър А. Ценов” – Свищов в направление „Предприемачество”.

Сформираните екипи са генерирали предприемачески идеи и са представили  предложения за разработване на нови изделия на българския пазар.

Трето място заслужено е спечелил екипът, в който участва Антоан Стефанов, за  предложения иновативен продукт.

All-focus

Учениците  от ПГССТ „Н.Й.Вапцаров” – Левски доказаха, че с усвоените знания и умения  в гимназията  могат да постигат успехи.

От ПГССТ „Н.Й.Вапцаров” поздравяват победителите и им желаят нови постижения в избраната професия.

Снимки: ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” – Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: