Васил Найденов бе специален гост за петия рожден ден на Панорама мол Плевен (галерия)

12.04.2019 20:20

С вълнуващ празник и в компанията на много свои приятели и клиенти Панорама мол Плевен отбеляза тази вечер своята петгодишнина. Водещ на събитието бе актьорът Цветомир Ангелов – Цуки, а специален гост за празника бе легендата на българската естрадна музика – неповторимият Васил Найденов, който зарадва своите плевенски фенове с част от вечните си песни.

Гостите бяха приветствани от управителя на Панорама мол Плевен Владислав Монов. Изминаха пет години, които бяха трудни за нас, но с ваша помощ ние се справихме и твърдя, че в момента вървим нагоре, обърна се той към събралите се плевенчани в мола. Монов благодари на всички клиенти и партньори на Панорама мол, отбелязвайки, че без тях търговският обект нямаше да съществува. В аванс той разкри, че в момента Панорама мол Плевен е на финала на три нови договора с големи търговски марки, които до края на годината ще имат свои магазини в мола.

Разбира се, както подобава на един рожден, домакините бяха подготвили огромна торта, която бе разрязана от Васил Найденов и Владислав Монов. На финала на празника пък бяха изтеглени имената на късметлиите от празничната томбола на Панорама мол.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: