Отборът по стрелба на ОДМВР-Плевен с призово място от републикански турнир

10.04.2019 15:40

На 9 април и на 10 април в Плевен се проведе традиционният турнир по стрелба с пистолет в памет на Величко Величков. Майсторството си на стрелбището показаха 20 отбора от различни структурни подразделения на МВР.
С високи резултати за първото място се пребори отборът на ОДМВР – Плевен в комплексното класиране, Академия на МВР е на второ място, а ОДМВР – Пазарджик е на трето.
Оборът на ОДМВР – Пазарджик при жените е на първо място. Стрелците от СОБТ са първи в надпреварата при мъжете. Индивидуално при дамите, с най-добро представяне е Мария Ботева, а при мъжете Динко Терзийски от СОБТ.


Финалът на съревнованието направи заместник-директорът на Областна дирекция на МВР в Плевен комисар Петър Енчев, който връчи на победителите медали, купи и грамоти. „Изказвам благодарност на организаторите, които доказаха и този път висок професионализъм. Пожелавам на всички участници достойно представяне и на бъдещи състезания. Очакваме Ви отново в Плевен и на други спортни инициативи! Пожелавам през годината здраве, оптимизъм, воля за победа и реализация и бъдещи спортни успехи!“, каза в заключителното си слово директорът. Турнирът се провежда за 25-та поредна година в Плевен.

Снимки и информация: ОДМВР-Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: