Започна регистрацията за XVII Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари в МУ – Плевен

09.04.2019 11:50

В периода от 28 октомври до 2 ноември 2019 г. в Телекомуникационния ендоскопски център (ТЕЛЕЦ) на Медицински университет – Плевен ще се проведе XVII Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC). Традиционният научен форум се организира от екип млади, енергични, амбициозни и ентусиазирани студенти от МУ-Плевен. Тази година той е посветен на 45-тата годишнина от основаването на плевенската Алма Матер през 1974 г.
Мотото на конференцията тази година е: Awaken Your Dreams (Да пробудим мечтите си), с което организаторите се надяват да подтикнат аудиторията към смело преследване и реализиране на мечтани професионални хоризонти.
За поредна година младите учени остават верни на традицията да обръщат поглед към новите технологии и иновативни методи в медицинската практика. Конференцията ще стартира с V Есенно училище по иновации в медицината, което се провежда единствено в МУ-Плевен.
Участниците ще имат възможност да се изявят с орални презентации и електронни постери във всички области на медицината. В хода на XVII Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC) за трета година ще бъде включена и секция „Фармация“ за орални презентации. Официалният език на конференцията е английски.

Сроковете за регистрация са:
Ранна регистрация: 15 юни 2019 г.
Късна регистрация: 15 септември 2019 г.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: