Куче нахапа жестоко дете в плевенско село

08.04.2019 12:32

 

Куче нахапа жестоко 8-годишно дете в плевенското село Биволаре, съобщава бТВ. Животното се движело свободно по улицата на селото. Момченцето е получило тежки наранявания от нападението на кучето, което е порода черна немска овчарка,по-известна като канадски вълк.

Рачо Стефанов, дядо на нападнатото дете, става очевидец на инцидента. Той си спомня, че първоначално не е разбрал, че внукът му е в беда, а си играе с кучето.

Кучето го свали и започна ужасно да го хапе, беше много страшно. Кучето избяга като дойде стопанката му. Детето беше нахапано по ръцете, корема, краката, каза още Стефанов. Бабата на момчето допълни, че кучето стои отвързано в двора и често лае по преминаващите по улицата хора. Анета Стефанова заяви, че не за първи път кучета на въпросните стопани нападат хора от селото.

„Стопанката беше много притеснена, видях я в Бърза помощ, носеше документи на кучето, което се оказа с изтекли ваксини. Оказа съдействие, но това не я оправдава,не може това куче да се движи без каишка и наморник”, заяви бащата на детето Явор Китов.Родителите вече са подали жалба в районното полицейското управление.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: