МУ – Плевен обяви конкурс за най-изявен студент

05.04.2019 7:58

Ръководството на МУ – Плевен обявява конкурс за „Най-изявен студент – 2019 г.” Наградата е комплексна и се присъжда на български и чуждестранни студенти, представители на всички основни звена, които имат отличен успех и активна научна дейност. Необходими документи: за успех – уверение от съответната Студентска канцелария; (от последните 2 семестъра); за активна научна и кръжочна дейност – грамоти, сертификати, текстове на статии, служебни бележки от катедри и др. (от последните 2 семестъра);
Кандидатите за приза следва да подават документите си от 04.04 до 10.05.2019 г. в Учебен отдел, стая 207, Ректорат на МУ. Представените документи ще бъдат разгледани от комисия, назначена от Ректора.

Носителят на приза „Отлично усвояване на български език от чуждестранен студент – 2019“ ще бъде определен на състезание по български език, организирано от преподавателите по български език в ДЕСО. Имената на отличените ще бъдат публикувани на сайта на университета, а наградите ще се връчат на заседание на Академичния съвет.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: