В ДГ „Щастливо детство“ – Плевен засадиха дръвчета, спечелени в еко кампания

05.04.2019 13:58

Под наслов „Засаждаме бъдеще“ деца, учители и родители от ДГ „Щастливо детство“ – филиал „Приказен свят“ – Плевен в Ден на отворени врати засадиха заедно спечелените от втора група „Пчелички“ дръвчета от съвместната кампания на Daikin и ГОРАТА.БГ.
„Да засадиш дърво е един от най-лесните начини да оставим света след нас по-добър отколкото сме го намерили. Дърветата ни дават въздуха, който дишаме, пречистват го за нас. Не на последно място тяхната красота ни носи спокойствие и хармония, тяхното присъствие ни прави по-здрави. Да засадиш дърво е да оставиш следа след себе си. Това е нещо, към което всички се стремим, и сега, благодарение на Daikin и ГОРАТА.БГ e напълно възможно. Искаме да помогнем на децата да открият любовта си към природата и да се включат в борбата за нейното опазване. Ние, хората, защитаваме и се борим за това, което обичаме“, споделят от детската градина.


Детска градина „Щастливо детство“ има изградени традиции за създаване на екологични навици още от най-ранна детска възраст и през тази учебна година работи с тази тематична насоченост. Учителките на малките пчелички, г-жа Нели Симеонова и г-жа Ивелина Сидерова връчиха Благодарствени адреси на родителите за отзивчивостта и ентусиазма, с които прегърнаха идеята за създаване на трайни практически еко навици у децата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: