Огнеборците гасиха пожари в сухи треви в Плевенско

01.04.2019 10:05

Пожари в сухи треви са гасили огнеборците на територията на област Плевен през изминалите три дни. На 29 март пожарникарите са се отзовали на сигнали за пожари в сухи треви и нискостеблена растителност в областта – в Плевен ж.к „Дружба“ и парк „Кайлъка“, село Буковлък, село Ралево, село Радомирци, село Шияково, село Крушовене. Погасили са пламъци в Плевен в източна индустриална зона и в град Белене на улица  „Апостол Високов“.
Оказали са една техническа помощ – отстраняване на опасно дърво в  село Ясен на околовръстен път, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На 30 март служители от РДПБЗН – Плевен са гасили пожари в сухи треви село Крушовица, град Пордим, село Ясен, село Къшин, град Белене, село Телиш, както и в отпадъци в град Плевен на улица „Рудозем“ , в град Левски на улица „Захари Стоянов“ и в град Кнежа на улица „Хаджи Димитър“. Оказали са техническа помощ –  измиване на пътното платно след ПТП в град Левски на улица „Александър Стамболийски“.

Вчера огнеборците са потушили пожари в сухи треви в землището на село Гривица, град Белене, град Червен бряг, град Никопол, град Долна Митрополия в гробищен парк, село Крета, село Ленково. Потушили са пожари в контейнери и отпадъци в  град Плевен на улица „Ал. Стамболийски“,  бул. „Георги Кочев“ и улица „Княз Борис I“,  в град Левски на улица  „Цар Симеон“ и  лесопарк „Шаварна“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: