Община Плевен приема заявления за продажба на великденска украса

01.04.2019 10:43

От 1 април започва приемът на заявления за издаване на разрешения за поставяне на маси за продажба на ръчно изработена великденска украса. Схемата за разполагането на преместваемите съоръжения бе приета на заседание на Експертния съвет по устройство на територията на Община Плевен.

Заявленията ще се приемат в Центъра за административно обслужване на гражданите на пл. „Възраждане” № 4. Необходимите документи, които трябва да бъдат представени, както и схемата за разполагане на масите, са публикувани на Интернет страницата на Община Плевен https://www.pleven.bg/uploads/posts/velikden-saobshtenie.pdf /. Кандидатите трябва да посочат номера на желаната от тях позиция и да я отбележат на схемата.

Заявленията ще бъдат обработвани по реда на постъпване и до изчерпване на свободните места. Срокът за наемане е от 15.04.2019 г. до 30.04.2019 г. След приключване на работа по продажбата на ръчно изработена великденска украса пространството около масите трябва да се почисти. Ако това не бъде направено, Община Плевен е в правото си да отнема разрешенията на търговците.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: