Плевенско участие на Регионална дамска академия в Шумен

01.04.2019 14:21

Две дами от Плевенската структура на Жени ГЕРБ – Плевен – Ирена Петкова и Илонка Пенова взеха участие на провелата се за първи път в Шумен Регионална академия на Жени ГЕРБ, събрала 150 дами от Варна, Добрич, Плевен, Разград, Търговище и Шумен.

Европейската политика, философия и ценности, местната политика в североизточния регион, толерантността в смесените райони и публично говорене. Това бяха част от дискутираните темите по време на форума.

Лектори на форума бяха проф. Добромир Добрев, Харалан Александров – социален антрополог и психолога Ирена Соколова – председател на Жени ГЕРБ. Модератор на дискусията бе областния клубен ръководител на ЖГЕРБ-Шумен Роска Петкова.

В края на форума Ирена Соколова заяви, че в настоящата реалност в страната имаме безброй възможности да променяме и развиваме нашите региони. „Силното лидерство и организираната, последователна екипна работа са ключа към успеха на ПП ГЕРБ“, каза още Соколова и допълни, че именно женската организация е един от най-мощните двигатели на партията.

Събитието на дамите бе уважено от Любомир Христов, областен координатор на партията и кмет на община Шумен, общинския председател на партията и областен управител проф. Стефан Желев и народните представители от ПП ГЕРБ – Шумен д-р Румен Генов и Димитър Александров.

Сред официалните гости на Академията бяха и областния координатор и кмет на Разград Валентин Василев, областният координатор на ПП ГЕРБ-Търговище и общински кмет Дарин Димитров и областния управител на Търговище Митко Стайков.

Снимка и информация: ПП ГЕРБ – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: