Неви Владинова готова да се бори за медали на Световната купа в София

01.04.2019 12:48

Невяна Владинова очаква с нетърпение Световната купа по художествена гимнастика в София и е готова да се бори за медали. Надпреварата ще се проведе от 12 до 14 април в „Арена Армеец“. Владинова и Катрин Тасева ще представят България в индивидуалната надпревара при жените.
„Всички ние много обичаме това състезание. Аз миналата година го гледах отстрани, затова сега съм още по-мотивирана. За мен това ще бъде първа Световна купа за годината. Готова съм да се боря за медали. Конкуренцията е много силна, което е хубаво, защото този сезон в много важен“, заяви Невяна Владинова на пресконференция днес.
„Винаги се вълнуваме много за това състезание. Момичетата са в много добра форма. Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн вече участваха на международни турнири и спечелиха медали. В момента играят много сложни съчетания. Този сезон всички са заложили на сложни композиции и се допускат грешки. Затова решаващо ще бъде кой ще изиграе съчетанията си без грешки“, каза Бранимира Маркова, главен мениджър на национален отбор жени индивидуално.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: