В Плевен днес ще се проведе областен форум за предучилищното образование

28.03.2019 7:08

Днес Регионално управление на образованието – Плевен в партньорство с ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Педагогически колеж – Плевен, организира Областен форум „Панорама на предучилищното образование в Плевенска област“ и Областна конференция „Детската градина и училището – вълшебният свят на децата и учениците“.

Панорамата на предучилищното образование ще се проведе в Мания Тауър от 10 часа. Ще бъде поднесен музикален поздрав от деца от детски градини в Плевенска област. След това ще се състоят панорамни видео-презентации от детските градини в областта, ще бъдат разгледани панорамните постери, банери и материали на детските градини.

Областната конференция ще се състои в Педагогически колеж – Плевен. Ще бъдат проведени секционни заседания и изнесен пленарен доклад „Педагогическа практика „Утринна приказка“ – адаптационен модел за съвместна работа на учители и представители на семейната общност в периода на постъпване на децата в детската градина. Ще бъдат връчени грамоти на участниците с доклади в секциите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: