Фондация „Св. Иван Рилски” – Плевен организира днес Пролетен благотворителен бал

21.03.2019 7:48

Фондация „Св. Иван Рилски” – Плевен ще проведе Пролетен благотворителен бал. Събитието, станало вече традиция, ще се състои днес, 21 март 2019 година, в Плевен в ресторант „Ростов“ от 19.00 часа. Събраните средства от инициативата на Фондация „Св. Иван Рилски“ – ще се изразходват за закупуване и даряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата, мобилна стоматологична помощ в малките населени места и даряване на зъбни протези на социално слаби възрастни хора.

Водещи на бала ще са чаровната Гери Дончева и Веселин Плачков. Присъстващите ще имат възможността да се насладят на таланта на Мариана Попова.

Фондацията полага началото на благотворителната си дейност през 2012 година и работи за утвърждаване на модерното здравеопазване и за подобряването качеството на живот на хората. До момента Фондацията е финансирала даряването на около 1100 зъбни протези и единадесет реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата.

Към Фондацията съществува и група за взаимопомощ на жени с онкологични проблеми.

Всеки, който желае да подкрепи каузата на фондацията и да закупи дарителски куверт може да се свърже с екипа на тел.: 0879 596 927.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: