Огнеборците спасиха 10 дка гора край Бръшляница, 200 бали фураж изгоряха в Дисевица

18.03.2019 10:42

На 16 март 2019 година в 21:02 часа в РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в частен имот в село Дисевица. Причината за инцидента е в процес на установяване,информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Унищожени са 200 бали фураж и покривна конструкция 10 кв.м. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Плевен.

Същия ден в 14:41 часа в РДПБЗН-Плевен е получен сигнал за пожар в стопанска постройка – складово помещение в село Бацова махала. Причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън, посочват от Полицията в Плевен. По време на пожара огънят е обхванал и покрива на съседна сграда. В пламъците са унищожени селскостопанска постройка, 15 куб.м. дърва за огрев и 40 кв.м покривна конструкция. Пожарът е потушен от служители на РСПБЗН-Никопол.

Вчера служители на РДПБЗН-Плевен са погасявали пожари в сухи треви в землището на с.Бръшляница, където са спасили 10 дка смесена гора; пожари са вилнели в град Славяново, село Новачене, село Одърне, село Българене, село Шияково, село Долни Луковит,   село Победа,  село Радомирци.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: