При три пожара горяха 6 автомобила в Плевен, последният инцидент е от тази сутрин

18.03.2019 10:33

Три пожара с нанесени щети по шест автомобила са станали в Плевен, информират от Пресцентъра на ОДМВР.

Вчера в 02:58 часа в РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар на три автомобила „Опел Астра”, „Ауди” и „Пежо Партнер”. Инцидентът е регистриран в град Плевен на улица „Цар Самуил”. Причината за произшествието е в процес на установяване, посочват от полицията.

По първоначални данни пламъците са започнали в лек автомобил „Опел Астра” и са се пренесли върху съседните автомобили. Напълно е унищожен „Опел Астра”. На лек автомобил „Ауди” са повредени двигателен отсек и част от купето, а на лек автомобил „Пежо Партнер” са нанесени щети на преден ляв калник, врати и заден ляв калник. Пожарът е потушен от служители на РСПБЗН-Плевен.

Отново вчера в 15:29 часа в РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в град Плевен ж.к.„Дружба”. Жена, живееща в квартала е запалила отпадъци и сухи треви на полянката пред блок 328. Пожарът се е разпространил и е обхванал лек автомобил „Ауди 80”. Нанесени са щети в предната част на колата – двигателен отсек, предна част на купето, предни гуми.

Тази сутрин в 04:24 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е получен сигнал за пожар на улица „Емануил Васкидович” в Плевен. Към мястото са изпратени служители от РСПБЗН-Плевен с два автомобила за локализиране и потушаване на пламъците. Предполагаемата причина за инцидента е в процес на установяване. Пожарът е обхванал и част от фасада и покривната конструкция на сградата до горящия автомобил. Напълно е унищожен „Субаро Трибек”.  На автомобил „Субаро Импреза” са унищожени заден номер, цялото купе. Нанесени са материални щети по фасадата на сграда и 20 кв.м покривна конструкция.  Пострадали няма. В светлата част на деня ще се извършат огледи. По случая работят служители от Първо РУ – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: