Малките „щурчета“ спортуваха и се забавляваха заедно с родители и учители

18.03.2019 11:23

Децата от втора възрастова група „Приятели“ при ДГ „Щурче“-Плевен, съвместно със своите родители, преподаватели и гости, вчера проведоха заключителния етап на двегодишния проект „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ“.

Педагозите на групата старши учител Стела Цанова и учител Таня Кацарска, успяха да обединят усилията на семействата и социалните партньори, за да покажат как можем да постигнем „чудеса“, когато сме мотивирани от споделена визия и ясни цели. Всички те спортуваха за здраве, а прекрасните малчугани, показаха, колко много умения в спорта са придобили.

Компетентното жури, в състав: Председател – старши експерт предучилищно образование в РУО-Плевен Маруся Додова и членове:  началник отдел „Образование“ в Община Плевен Йонита Иванова и треньорът по футбол на малките „щурчета“ Пенко Симеонов, следяха за бързината, сръчността, уменията и толерантността на деца и родители, за да излъчат най-достойните победители. А това бяха…, малчуганите от група „Приятели“.

Празник, преминал със смях, песни, танци, състезания, в който се включи старши учител музика Борянка Събчева и директорът на детската градина Христинка Рангелова. Съвместната дейност – гарант за успех при осигуряване на единство на системата „Родител-дете-учител“.

Спортният празник се проведе в спортния комплекс на МУ-Плевен като екипът на ДГ „Щурче“ благодари за любезното съдействие и помощ.

Снимки и информация: ДГ „Щурче“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: