Частна линейка Мега Медик Плевен – 24 часа 7 дни на разположение!

15.03.2019 9:49

Лицензирана за медицински транспорт на пътници и притежаваща сертификат от РЗИ, плевенската фирма „Мега Медик“ ЕООД предлага специализиран медицински транспорт на територията на община Плевен, Плевенска област, както и в цялата страна и чужбина. Трите линейки са високо оборудвани реаномобили оборудвани със пациентски монитори, специални носилки,дефибрилатори, аспиратори, перфузори, столове за пренасяне на пациенти в жилищни сгради, без значение дали има асансьор или не, кислородни системи, климатроник, печка,и други екстри.


„Частна линейка Мега Медик Плевен предлага транспорт на трудно подвижни хора от легло до легло, от вкъщи до избрана от Вас болница, хоспис, друго заведение, дом, Телк, ЯМР резонанс, Скенер или лабораторни изследвания. Съдействаме относно преглед на болния в домашни условия от медицински екип“, коментира за Плевен за Плевен управителят на фирмата Ивайло Петров.


В екипа на Частна линейка Мега Медик Плевен влизат двама лекари, фелдшер, медицинска сестра, масажист-рехабилитатор, двама санитари и двама шофьори. Така освен основната си дейност по транспортиране на трудно подвижни хора, екипът предлага и професионални медицински грижи по домовете и здравно-манипулационно обслужване за всички квартали на Плевен: смяна на превръзки, поставяне на инжекции, поставяне на абокат, смяна на уретрален катетър, венозни вливания, клизма, рехабилитация и масажи.


Плевенската фирма „Мега Медик“ ЕООД вече е търсен и желан партньор при медицинско осигуряване на спортни, филмови и всякакъв вид мероприятия! Осигурява болнични легла под наем, както и хранителни продукти и лекарства. „Ние не сме конкуренция на болничните заведения. С нашата основна дейност просто облекчаваме режима за обслужване на неспешните случаи, като гарантираме бързо и адекватно обслужване. Нещо повече – партнираме си коректно с много фирми в медицинския сектор.“, сподели още за Плевен за Плевен управителят на Частна линейка Мега Медик Плевен.


Ивайло Петров е един от младите предприемачи, избрали да останат да живеят и правят бизнес в Плевен – без излишен шум и суета, но с много работа и усърдие в начинанията.
За контакти: тел. 0876 150 150
https://lineika1.bg/za-kontakt-s-nas/
https://www.facebook.com/Частна-Линейка-Плевен-156226621748912/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: