Третокласници от НУ „Отец Паисий” – Плевен финишираха успешно на ски пистата на Беклемето

15.03.2019 12:58

Успешно приключи програмата „Научи се да караш ски 2019” за учениците от НУ „Отец Паисий” – Плевен. В нея взеха участие 25 третокласници. На финалното състезание, проведено на 14 март, те показаха новопридобитите си скиорски умения под ръководството на ски учителите от ски-зона Беклемето при ски училище СИМА, информират от училището.

Със златен медал на първо място при момичетата се класира Елица Трифонова, а при момчетата Петър Станчев. Сребърен медал и второ място получиха Виктория Юрукова при момичетата и Йордан Вълов при момчетата. Бронзов медал и трето място завоюваха Борислава Цветкова при момичетата и Димитър Ветов при момчетата.

За усърдието си в овладяване на ски уменията бяха допълнително стимулирани с флагче и грамота на ски училище СИМА други пет ученици: Цвети Георгиева, Кветослава Узунова, Богомил Нелковски, Даниел Росманов и Кристиян Андреев.

Всички малки скиори получиха Диплом за участието си в програмата „Научи се да караш ски, 2019”, както и талон за безплатно ползване на скивлека и 30% намаление за ски оборудване за един ден, който могат да ползват до края на годината.

Програмата се финансира от Българската федерация по ски и Министерството на младежта и спорта в партньорство с Министерство на образованието и науката. Сред спонсорите й са А1 и „Училища Европа”.

За своята всеотдайност и професионализъм целият екип на ски училище СИМА заслужено получи благодарността и усмивките на малките скиори, които успяха да преодолеят предизвикателството да се научат да карат ски.

Снимки и информация: НУ „Отец Паисий“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: