Ученици от СУ “Крум Попов“ – Левски с отличие от национален фестивал

12.03.2019 13:37

Ученици от СУ “Крум Попов“ – Левски представиха достойно за четвърта поредна година област Плевен и СУ “Крум Попов“ на Националния кръг на Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език проведен на 9 март във Враца. С почетна статуетка и грамота за „Най-добър актьорски състав“ са отличени авторският сценарий на Елеонора Георгиева „Истината”, талантът и актьорското майсторство на Магдалена Рачева, Петя Асенова, Теодора Веселинова, Христо Методиев, Крум Атанасов, Красимир Мутафчиев, Елеонора Георгиева, Елена Асенова и Сибелджан Салим.
Оригиналният начин, по който Елеонора Георгиева разказва в „Истината” за моралните устои и тийнейджърските терзания, за любовта, истината и ценностите като цяло, за семейството и приятелите и за избора да бъдеш себе си в днешната действителност са развълнували аудиторията и журито. Хубавата новина научаваме от Ваня Великова и Анелия Кирчева-Любенова от СУ “Крум Попов“ град Левски. „Благодарим за всеотдайността на всички участници! Бъдете здрави и дерзайте! Успехът е с вас!” ,пожелават от училището.
Фестивалът се организира и провежда ежегодно от МОН с подкрепата на Британски съвет – България, като домакин тази година бе РУО-Враца.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: