Силно плевенско присъствие сред номинираните за почетните призове „Добродетел на 2018“

07.03.2019 13:27

Почетни призове за „Добродетел на 2018“ година връчват на официалната церемония в НДК в столицата на 14 март 2019 г. на общественици, фирми и организации, които през 2018 година са подкрепили социални инициативи на Националното сдружение на сираците в България. Това съобщи председателят на НССБ Слави Михайлов.

Сред номинираните за награда са народният представител от Плевен и почетен член на НССБ г-н Владислав Николов, който през цялата година активно подкрепя различни социални каузи, народните представители Стефан Бурджев, Васил Антонов, кметовете на Пордим г-н Детелин Василев и Кнежа г-н Илийчо Лачовски, общинските съветници Петя Василева и Христослав Михайлов. Близо 10 са фирмите от Плевен, които ще бъдат удостоени с почетен приз, съобщиха от Националното сдружение на сираците в България. Сред наградените са „Милкана“, „Стройпродукт“, „Монолит“, „Палмира 94“, Ректора на Медицински университет Плевен Проф. Славчо Томов, Стоян Томов – собственик на клуб Анаконда град Плевен и др..

Церемонията по връчването на почетните призове се организира с любезното съдействие на Национален дворец на културата – София.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: