Народният представител д-р Калин Поповски: Честит ден на българския дух и българската гордост!

03.03.2019 9:50

Честит празник!
Честит ден на българския дух и българската гордост!


И нека отбелязвайки този ден от славната ни история се замислим и си дадем сметка, че трябва да продължим дългата борба, започнала преди 141 години за да бъде България по-добро за място живеене за нас и за идните поколения. Защото битката за Освобождение продължава и днес и тя се води всеки ден.
Нека бъдем силни в единението си и обединени от общата кауза за светлото бъдеще на нашата Татковина!
Нека продължим останало в нас от предците ни, без страх и с високо вдигнати глави и освободим българския дух, водени от идеалите на хилядите знайни и незнайни войни, заплатили високата цена с живота си за да пребъдем като род и държава!
Нека не губим човешкия си облик и осмисляйки завета на дедите ни, смело да вървим по пътя към свободата на българския дух!
Нека не забравяме, че в нашите вени тече кръвта на велики български царе и че ние сме наследници на великата конница на хан Аспарух!
Нека да се гордеем с миналото и да не забравяме, че днес създаваме миналото, с което би трябвало да се гордеят тези след нас, но решението за това е в ръцете на всички българи, за да бъдем отново нация, а не народ, обитаващ територия!
Честит нов ден на всички, които нямат нуждата от специални дни да ги подсещат, че са българи!
Честити да са всички, които всеки ден са горди с българската си кръв и корени!

Д-р Калин Поповски, народен представител от 15 МИР Плевен и областен председател на ВМРО БНД – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: