Общинският съвет на Пордим се събира днес на сесия с дневен ред от 14 точки

28.02.2019 8:35

Общинският съвет на Пордим се събира на сесия днес, 28 февруари, четвъртък от 13.00 часа. Заседанието ще се проведе в заседателната зала на сградата на Общински съвет. Предварителният дневен ред включва 14 точки като последните две са питания и молби.

Ще бъде разгледана актуализация на Програмата за управление на общинската собственост за 2019 г. Съветниците ще изслушат и отчетите по изпълнение на Програмата за управление на дейностите по отпадъци на територията на община Пордим за 2018г., Програмата за опазване на околната среда на община Пордим за 2018г. и за дейността на Общинския съвет и на избраните комисии за второто полугодие на миналата година.

Кметът Детелин Василев внася за дебат предложение за кандидатстване на Общината пред Фонд „Социална закрила“ за модернизация на материална база на ДСП в гр. Пордим, с. Вълчитрън и с. Згалево.

Сред интересните предложения е и това за провеждане на състезания по въздушни спортове на територията на село Вълчитрън.

Ще бъдат разгледани и финансовите отчети на спортните клубове от община Пордим, субсидирани през 2018 г. от общинския бюджет.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: