Школа „Таланти” набира желаещи за арт терапевтични курсове

27.02.2019 14:00

Арт школа „Таланти” набира желаещи за арт терапевтични курсове. Стресът в ежедневието ни се трупа и води до безмирие, неудовлетвореност в духа и душата, а след това и във взаимоотношенията и накрая ни разболява. Вместо да му даваме място търсим начин да го спрем.

Ако се чувстваш уморен, притиснат, стресиран, отхвърлен , не вярваш, че има изход или просто се нуждаеш от глътка свеж въздух ни потърси. Ела и бъди това, което другите не са!

Цветовете лекуват и подобряват Вашето душевно и духовно състояние, Вашето себеусещане. Терапията си служи с изкуството и въображението, за да отключи Вашия потенциал. Отключи своите възможности, за да си най-добрият и успешен в работата си, в семейството си. Запиши се на курс по арт терапия, всяка събота Ви очакваме. Материалите са подсигурени, релаксът и настроението също. Ще придобиеш нови умения, ще започнеш да поставяш нови цели в живота си! БЪДИ СВОБОДЕН И ЩАСТЛИВ!

За кого е подходяща: – хора подложени на стрес в работата си – при депресия – ниско самочувствие – проблем в общуването – проблем със съня – трудни взаимоотношения,разводи, раздели – за себеизследване – отключване на потенциала Ви.

Курсът се води в група с предварително записване и час. Всяка събота от 14.00 и от 17.00ч.

Продължителност и цена: 60 мин. -15 лв. с включени материали, 150 мин. – 30 лв. с вкл. материали.

Записване на тел. 0889 46 47 49 – Ралица Гетева, email – [email protected] или [email protected] . Сайт http://www.artschooltalents.com/. Може да се свържете и чрез Фейсбук – ТУК.

Арт школа  „Таланти” работи основно с деца на възраст от 5г. като ги учи не само на различни техники, жанрове и стилове, а и възпитава в тях чувството за работата в екип, даването и насърчението като начин на работа и живот. Школата има 16 изложби и участия в страната и зад граница. Две изложби в Сиатъл, САЩ – Българско училище в Сиатъл и Български културен център – Сиатъл, Вашингтон. Всяка година школата ръботи съвместно с Детски отдел и чужди езици към РБ „Христо Смирненски” – Плевен .

Ако Вашето дете желае да твори, заповядайте при нас! Ще се радваме да сме заедно. Дните и часовете за записване са: Понеделник от 10.00ч, Вторник от 10.00ч. , Сряда от 17.00ч. Събота от 11.00ч.

Заповядайте! Очакваме Вашите малки творци пълни с въображение! Школата организира всеки месец творчески работилници/ приложно изкуство/ като кани гост лектори за работа с децата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: