Благотворителен базар се проведе в ПГ по туризъм – Плевен в подкрепа на каузата „Чуй ме, аз говоря”

20.02.2019 11:03

От този месец Центърът за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания -Плевен, с подкрепата на Сдружение БАЛИЗ-Плевен, инициира голяма благотворителна кампания с кауза „Чуй ме, аз говоря“. Тя е насочена към осигуряване на средства за закупуването на лаптоп със специализирани програми за развитие на алтернативни комуникативни умения за обучение на деца с увреждания.

Помагащите технологии за контрол с поглед са изключително важни за деца и възрастни, които имат проблеми с говора и с фината моторика (трудности при извършване на прецизни и координирани движения на ръцете) и ще ги подпомогне да участват активно в социалния живот.

По този повод в два поредни дни бе организиран благотворителен щанд в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов” – Плевен. Събраните средства от продажбата на мартеничките ще бъдат използвани за каузата.

Изказваме БЛАГОДАРНОСТ на ръководството, учителите и учениците на Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов” – град Плевен за съпричастността и подкрепата, която ни оказват!, казват от Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания

#тагове:

НАЙ-НОВИ: