Плевенската общинска структура на ГЕРБ направи номинациите си за евродепутати

19.02.2019 11:57

Общинската структура на ПП ГЕРБ – Плевен направи своите номинации на представители на България в новия състав на Европейския парламент. На събранието присъстваха народните  представители Владислав Николов и Ралица Добрева, както и областният управител Мирослав Петров, председателят на ОбС Мартин Митев и неговият заместник Петя Василева, общински съветници от ГЕРБ – Плевен, членове на партията от структурите по места.

„Резултатът на 26 май ще даде ясен и категоричен знак за пътя на страната в бъдеще – дали България ще се стреми към силно присъствие в евроатлантическото семейство или не. Тези избори ще са тест за демокрацията и възможност да се противостои на евроскептицизма. Европа влиза в предизборна кампания в много по-различна и определено по-сложна ситуация спрямо 2014 година.  Но нашата задача е да покажем, че ГЕРБ може да направи така, че Европа да се усеща много повече в България и България да бъде много по-значима в Европа.”, каза областният координатор и народен представител Владислав Николов. В изказването си той акцентира върху успешното европредседателство на България. Николов посочи, че основната задача в тази предизборна кампания пред ГЕРБ е да се противостои на фалшивите новини и опитите за манипулация.

„БСП не е била и никога не може да бъде алтернатива на ГЕРБ. И последното им управление „под обсадата на народа” го доказа по категоричен начин. Нима неспособността им да работят за България в националното управление би била по-различна в Европейския парламент?! Не мисля”, категоричен бе Владислав Николов. Той призова партийните структури на областно и общинско ниво да работят усърдно, да се срещат с хората лице в лице, защото само така достоверната информация ще стига до тях.

Снимки: ПП ГЕРБ – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: