Владислав Николов и Ралица Добрева оглавяват областния и общинския щаб на ГЕРБ

18.02.2019 10:19

Народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева председателстват съответно предизборните щабове на областно и общинско ниво в Плевен за предстоящите избори за български представители в новия състав на Европейския парламент. За това информират от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Плевен.

„Сега е времето България да утвърди своя европейски авторитет. Изборът на повече евродепутати от ГЕРБ – ЕНП е гаранция за защитата на българските интереси от една страна и успешното европейско развитие на страната от друга.”. С тези думи Владислав Николов в качеството си на ръководител на областния предизборен щаб се обърна колегите си. Той подчерта, че разчита на усърдната работа на общинските щабове и на всеки един член и симпатизант на партия ГЕРБ.

„Когато в една партия се работи е нормално да има и разногласия, но онова, което отличава ГЕРБ от всички други партии е способността да се обединява около каузи. Евроизборите са поредната важна за бъдещето на страната цел. И заедно ще постигнем успех”, каза председателят на общинския щаб на ГЕРБ Ралица Добрева. Тя насърчи членовете на щаба да търсят личния контакт с хората и в разговорите си с тях да следват единствено и само фактите – реално свършената работа и постигнатото до момента от правителството, евродепутатите и еврокомисаря ни.

„За разлика от опозицията ГЕРБ не се нуждае от похватите на популизма, за да убеждава хората. Това е нечестен, манипулативен сбособ, който отговорна партия като нашата, не би допуснала да бъде използван, при никакви обстоятелства. ГЕРБ отново разчита на собствения си потенциал и на подкрепата на хората. Това е единствената формула, която винаги ни е извеждала до успех”, обобщи Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: