БАМФ – Плевен и Община Ловеч дават старт на програмата Grassroots на UEFA и в Града на люляците

14.02.2019 15:40

В Ловеч бе даден старт на програма Grassroots на UEFA, под егидата на Български Футболен Съюз. Това стана на 13 февруари 2019 г. след среща в града на люляците между зам.-кмета на Община Ловеч Венцислав Христов и президента на БАМФ-Плевен, Димитър Николов.

Програмата Grassroots на UEFA се грижи чрез организация на турнири за развитието на младежта.

На срещата бяха обсъдени варианти за реализация на съвместни проекти по мини футбол. Българска Асоциация Мини Футбол и Община Ловеч ще работят по развитието на най-прогресиращия спорт в страната, насърчавайки младите да спортуват.

Ръководството на общината ще окаже пълно съдействие на лидера на UEFA Grassroots за Плевен и региона Димитър Николов за реализацията на турнири по мини футбол, както за възрастни, така и за момичета и момчета в междуучилищни футболни турнири на територията на град Ловеч. Предвидена е и среща с директорите на ловешките училища за реализацията на проектите.

На 23 и 24 март в спортна зала „Ловеч“ ще бъде даден старт на пилотен съвместен двудневен турнир по мини футбол за купата на Община Ловеч с отбори от региона. Записване и информация:тел. 0988323399 – Димитър Николов -Президент на БАМФ, [email protected]

#тагове:

НАЙ-НОВИ: